Remove Ads

Share on Facebook Share on Twitter

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Privatesia dhe Anonimiteti!
#1
Privatesia dhe Anonimiteti!
Privatesia dhe Anonimiteti i Anëtarëve të Forumit

Përdoruesit e Internetit mbarë botës, në këtë Forum/Bord diskutimesh kanë mundesine te rregjistrohen duke u shoqeruar nje profil me nje Emer Identifikues Unik ne te gjithe forumin.

Ne rregjistrin/databazen tone rregjistrohen dhe ruhen ne menyre sekrete nga stafi dhe anetaret e tjere, te gjitha te dhenat dhe hapesirat ne profilin e anetarit (duke perjashtuar ato publike).

Forum.globosat.gq NUK ndan asnje lloj informacioni me te tjere dhe NUK ben asnje marreveshje per asnje lloj informacioni mbi te dhenat e Anetareve te rregjistruar.

Shqiponjat shton te drejten te rregjistroj dhe arkivoj te gjithe adresat IP te Anetareve ne forum. Per çeshte sigurie dhe per çdo thyerje te ligjeve keto informacione do ti raportohen instituteve ligjore ne shtetin perkates.

Si anetare i forumit Globo Sat Kushtet e forumit te vena ne funksion nga drejtuesit e Forumit!
Reply
#2
https://watch.universalsportstv.net:8443...e=m3u_plus

http://365tv.xyz:8060/get.php?username=1...e=m3u_plus

http://tv.iptvstack.net:80/get.php?usern...e=m3u_plus

http://pprotv.net/get.php?username=abdul...e=m3u_plus

http://51.91.73.99:25461/get.php?usernam...e=m3u_plus

http://filboxcdl.com:8080/get.php?userna...e=m3u_plus

http://freeiptvgen.com:25461/get.php?use...e=m3u_plus

http://freeiptvgen.com:25461/get.php?use...e=m3u_plus

http://svrhost.club:80/get.php?username=...e=m3u_plus

http://pro-ott.net:80/get.php?username=h...e=m3u_plus

http://proxy.myhdtv.xyz:25461/get.php?us...e=m3u_plus

http://dnsx.co:80/get.php?username=caiom...e=m3u_plus

http://iavmaloiptv.eu:25461/get.php?user...e=m3u_plus

http://newlookpro.ayproviders.xyz:80/get...e=m3u_plus

http://nowatv.dyndns.info:8080/get.php?u...e=m3u_plus

http://ottin.me:8000/get.php?username=sa...e=m3u_plus

http://62.210.209.138:41000/get.php?user...e=m3u_plus

http://159.69.56.148:25461/get.php?usern...e=m3u_plus

http://sv1.maincasa.cf:80/get.php?userna...e=m3u_plus

http://pro-streamhouse.club:80/get.php?u...e=m3u_plus

http://51.91.73.99:25461/get.php?usernam...e=m3u_plus

http://serviceinput.online:2999/get.php?...e=m3u_plus

http://planettvweb.com:8091/get.php?user...e=m3u_plus

http://planettvweb.com:8091/get.php?user...e=m3u_plus

http://ytv.plus:25461/get.php?username=L...e=m3u_plus

http://ytv.plus:25461/get.php?username=L...e=m3u_plus

http://sm-media.fun:8080/get.php?usernam...e=m3u_plus

http://sm-media.fun:8080/get.php?usernam...e=m3u_plus

http://sm-media.fun:8080/get.php?usernam...e=m3u_plus

http://sm-media.fun:8080/get.php?usernam...e=m3u_plus

http://sm-media.fun:8080/get.php?usernam...e=m3u_plus

http://vipeiptv.com:25461/get.php?userna...e=m3u_plus

http://x7hd.com:8888/get.php?username=na...e=m3u_plus

http://test.euromediaserver.tk:80/get.ph...e=m3u_plus

http://mhiptv.com:8888/get.php?username=...e=m3u_plus

http://elmasteriptv.com:8000/get.php?use...e=m3u_plus

http://filboxcdl.com:8080/get.php?userna...e=m3u_plus

http://iptv.nonland.net:8080/get.php?use...e=m3u_plus

http://pcjatv.com:8080/get.php?username=...e=m3u_plus

http://superestable.pro:8080/get.php?use...e=m3u_plus

http://tv.plusxyz.com:25461/get.php?user...e=m3u_plus

http://srvtv.online:2082/get.php?usernam...e=m3u_plus

http://a1yan.worldhell.club:8880/get.php...e=m3u_plus

http://loginto.live:80/get.php?username=...e=m3u_plus

http://twentycents.club:8080/get.php?use...e=m3u_plus
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: