Remove Ads

Share on Facebook Share on Twitter

Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Si mund te behesh Moderator - Admin! Normat e pranimit.
#1
1. Te jesh ne moshe te pjekur per te gjykuar dhe menduar, te jesh gjakftohte dhe serioz.2. Te dish shume mire me e perdor Forumin.


3. Qendrimi juaj ne Forum te jete te pakten mbi 10 ore ne jave.4. Te kesh te pakten nje periudhe 1 mujore dhe te perdoresh nje "nofke" te vetme identifikuese gjate gjithe kesaj periudhe.5. Perdorimi i nje fjalori ofendues e te qellimshem qofte kundrejt nje Antari qofte dhe kundrejt nje antari te thjeshte ne publik/privat do te eleminoje automatikisht kerkesen tuaj per tu bere Moderator/Admin.6. Personit qe ploteson standartet e mesiperme i jepet fillimisht Moderator ne Access ky qe e ve ate ne gjendje prove.7. Nuk do shqyrtohen kerkesat per Moderator/Admin nga ata qe kane bere thyerje te vazhdueshme te rregullores ne kohen qe kane patur aces.8. Nuk lejohet te kerkoni Moderator/Admin ose çfaredolloj privilegji qe ju deshironi, pasi eshte ne doren e stafit domosdoshmeria juaj ne ndihmen per mbarevajtjen e ketij Networku.Nese kerkesa perseritet ne menyre te vazhdueshme e acaruese, kjo kerkese nuk do te merret parasysh nga Stafi.Sugjerime
Me poshte do te gjeni rregullat e ketij networku dhe kodin e sjelljes ne te.
Nuk lejohet flod i çfaredolloji, tekstual, klone, proxy, notice, etj.
Nuk lejohen proxy te pasigurta, dhe ne rast shkelje do te merren masa dhe per ato te sigurta.
Nuk lejohen war-scripts dhe per pasoja qe ato sjellin do merren masa te rrepta.
Nuk lejohet te shkruash me reverse me bolds ose me underline.
Fjalori i keq dhe ofendimet ne main do te ndeshkohen nga moderatoret/admina e forumit. Nuk lejohen reklamat kanalet, serverat, website, etj.)
Kujdes
Mos jepni asnje informacion real mbi veten tuaj, derisa te njihni dhe te besoni ne personin me te cilin flisni, kjo eshte thjesht mbrojtje per ju, por sigurisht jeni te lire te veproni si te doni.
Mos nxirrni asnje informacion privat mbi userat e tjere. Cfaredo lloj informacioni qe do te kete te beje me privacy-n e userave te tjere, i thene pa miratimin e personit ne fjale, do ndeshkohet rende !
Ndalohet hyrja në Forum me pseudonim ofendues apo ofensiv ndaj antarve te tjere.
Ndalohet rreptësisht çdo lloj reklame në forumin kryesore, qoftë adresë interneti apo dhome tjetër.
Ndalohet përdorimi i vazhdueshëm i shkronjave të mëdha (psh KESHTU) dhe përsëritja e shpeshtë e të njëjtës fjali.
Ndalohet përdorimi i gjuhëve të tjera përveç shqipes edhe anglishtes.
Moderatoret/Adminat janë të detyruar t'ju japin ndihmën e tyre nëse e kërkoni. Për ndihmë të detajuar drejtohuni tek Moderatoret/Adminat.Stafi Globo Sat
Reply


Forum Jump:


Users browsing this thread: