Remove Ads

Board Statistics
Totals Averages
Posts: 144
Threads: 19
Members: 132
Posts per day: 0.83
Threads per day: 0.11
Members per day: 0.76
Posts per member: 1.09
Threads per member: 0.14
Replies per thread: 6.58
General
Newest Member: Hera
Members who have posted: 5.3%
Today's top poster: Nobody (0 posts)
Most popular forum: Përshëndetje dhe Urime (11 posts, 8 threads)
Top referrer: Plutoni (2 referrals)

Most Popular…
Most Replied To Threads Most Viewed Threads
Hello (2 replies)
Përshëndetje Forumi Globosat (1 replies)
Privatesia dhe Anonimiteti! (1 replies)
Pershkrimi i versionit Globo Sat (1 replies)
Hi 4 all (1 replies)
Cfare duhet të dini mbi Globo Sat (1 replies)
Microsoft Windows 10 (0 replies)
Nje gabim tek paneli userit (0 replies)
Si mund te behesh Moderator - Admin! Normat e pranimit. (0 replies)
Pyetje përgjigje rreth problemeve në forum (0 replies)
Ndihmoni forumin me share.. (0 replies)
Mirembajtja e forumit. (0 replies)
Identifikimi i vizitoreve ne Globo Sat (0 replies)
RREGULLORJA E FORUMIT GLOBO SAT (0 replies)
Privatesia dhe Anonimiteti! (58 views)
Hello (45 views)
Globo Sat esht Faqja ime! (43 views)
Nje gabim tek paneli userit (43 views)
Hi 4 all (43 views)
Cfare duhet të dini mbi Globo Sat (37 views)
Si të prezantohem (35 views)
Pyetje përgjigje rreth problemeve në forum (35 views)
Përshëndetje Forumi Globosat (35 views)
Microsoft Windows 10 (33 views)
Si mund te behesh Moderator - Admin! Normat e pranimit. (33 views)
Pershkrimi i versionit Globo Sat (30 views)
RREGULLORJA E FORUMIT GLOBO SAT (27 views)
Rregullat e Perdorimit (26 views)