Remove Ads

Users browsing this forum:
Forums in 'IRC.NETEDY.COM'
  Forum Threads Posts Last Post
Dhoma #Shqiperia
Vendi i duhur për njohjen e "Thellë" të chatuesve me njëri-tjetrin!:) Ankesa mbi probleme të hasura gjatë chatimit në dhomat #shqiperia dhe #ndihme (Probleme me kick, ban, kickban, akick, heqje shtim access etj.)
0 0
Never
Kërkesa Aksesi (Aop)
Form per kerkese aksesi ne chat (irc.netedy.com)
0 0
Never
Ankesë? Kliko këtu!
Zonë ku mund të shprehni problemet që hasni në serverin Irc.Netedy.com
1 1 Microsoft Windows 10
06-04-2021, 10:30 AM
by m@rc3L1
Rregullorja e irc.Netedy.com
Ne kete forum vizitoret e kanalit legjendar #shqiperia mund te komunikojne me njeri-tjetrin ose te mesojne me shume mbi sherbimin e IRC tek Rrjeti Netedy.
0 0
Never
Ircd World
Ketu do postojme cdogje qe ka te bej me Protokollin IRC.
0 0
Never