Remove Ads

Users browsing this forum:
Forums in 'Tema Shoqërore'
  Forum Threads Posts Last Post
Diskutime Shoqërore
Në këtë forum trajtohen tema universale mbi problemet që hasin të gjitha shoqërite e botes.
1 1 Si mund te behesh Moderat...
06-05-2021, 03:39 PM
by Plutoni
Stil jete
Mënyra jetesës - sesi mund ta bejme atë sa më të qetë, recetat e dashurisë dhe kreativitetit njerëzor. Këshillat që mund të na ndihmojnë në jetën tonë të përditshme, në cdo aspekt të saj, në familje, dashuri, miqësi etj
0 0
Never
Dashuri dhe Pasion
Shpirti i njeriut ka nevojë shumë për atë idenë intime. Romancë, dashuri, seks dhe pasion. Këtu kemi lidhje vetëm me atë ndjenjën e pastër e të virgjër që quhet dashuri.
0 0
Never
Kuriozitete
Shpesh njerëzit takohen me kuriozitete të rralla që ndodhin nëpër Botë. Disa mbesin mister kurse disa të tjera shpjegohen në mënyra të ndryshme, më shumë si fenomene.
0 0
Never
Moda dhe Estetika
Këtu mund të gjeni, gjithcka për Bukurinë femërore/mashkullore, Moda e fundit e sezonit, veshjet më të ndryshme e gjithcka që ka të bëjë me estetikën e njëriut
0 0
Never
Albumi fotografik
Në këtë forum mund të sillni foto nga natyra dhe bota shqiptare: artistësh, shkrimtarësh, pika turistike, apo foto nga jeta juaj personale. Për shkaqe sigurie Stafi i Netedy.com ju këshillon që të mos shtoni foto me fytyrë të hapur.
0 0
Never
Libido
Forum ku diskutohet gjithcka e shendetshme dhe e zakonshme per seksualitetin e njeriut.
0 0
Never