Remove Ads

Users browsing this forum:
Forums in 'Argëtim dhe zbavitje'
  Forum Threads Posts Last Post
Bar KaFe Undheti
Te lire te diskutojme gjithcka qe duam! Mos e ekzagjeroni me Chit-Chat! Ofendimet sjellin limitime te ndryshme!
0 0
Never
Humor Shqiptar
Këtu do të gjeni humor nga cdo krahinë e Shqipërisë, nga cdo seks, racë apo vënd i botës. Lexoni e postoni barsaleta shqiptare dhe mos harroni të qeshni :)
0 0
Never
Lojëra dhe rebuze
Lojra zbavitëse, rebuse ose lojra interneti. Që nga lojrat elektronike, ato në Internet e deri në lojrat mendore e matematike. Argëtim të këndshëm !
0 0
Never
Showbizi
Ketu do gjeni lajmet me te fundit persa i perket Showbizit Shqiptar dhe ate te huaj..
0 0
Never