Remove Ads

Users browsing this forum:
Forums in 'Shkenca ekzakte'
  Forum Threads Posts Last Post
Teknologji dhe inovacion
Studime shkencore dhe të rejat më të fundit të shkencës.
0 0
Never
Mjeksia
Shëndeti dhe trajtimi i sëmundjeve të ndryshme.
0 0
Never
Arkeologji dhe antropologji
Arkeologët në kërkim të thesareve dhe përmbajtja e lashtësisë Shqipëtare.
0 0
Never
Fenomene paranormale, enigma dhe mistere
Tek ky forum mund të flasim për të gjitha ato fenomene të cilat për një arsye ose një tjetër mbeten enigmë dhe të pashpjegueshme.
0 0
Never
Filozofi-psikologji-sociologjia
Gjithcka qe ka te beje me misterin me emrin "Njeri" . Ndajini mendimet tuaja me ne pasi te gjithe kemi pyetje dhe po kerkojme pergjigje.
0 0
Never
Astrologji
Këtu do të gjeni cdo informacion që ka të bëj me këtë degë kaq të mistershme e të bukur të Astrologjisë. Horoskop etj..
0 0
Never
Fizikë & Astronomi
Teori, arritje, probleme fizike dhe astronomie. Qielli dhe yjet.
0 0
Never
Gjeografia
Fakte rreth dukurive që ndodhin në natyrë dhe pamjen e jashtme të tokës, relievit etj.
0 0
Never